me scan

About

De Me.-scan is ontwikkeld door TheTrueTalentTeam Group, een van 's werelds innovatiefste ontwikkelaar van psychologische talent-, persoonlijkheid-, en competentietools.

Ter versterking van het effect van deze tools biedt TheTrueTalentTeam Group aan professionals opleidingen aan  om talentontwikkeling en persoonlijke en teamcoaching organisatiebreed te implementeren met behulp van onze tools.

Wat is onze drive?

Met het ontwikkelen van de Me.-scan willen wij iedereen op de wereld in staat te stellen hun ‘True Talent ́ te herkennen, waarderen en ontwikkelen en om hen te ondersteunen in het maken van de keuzes in het leven die waardevol zijn voor henzelf en hun omgeving.

Hoe maken wij onze drive waar?

Wij doen dit door tools te ontwikkelen die positief, ondersteunend en toegankelijk zijn, onze expertise te delen en door een ‘Team’ te vormen met organisaties en leiders die de kracht en schaalbaarheid hebben om een relevante en duurzame impact te creëren op individuen, teams, organisaties en de gehele maatschappij.

  • Om talent in beeld te krijgen, heb je beeld nodig."

    - Peter van Nieuwburg
    CEO TheTrueTalentTeam & Co-founder Me.-scan

peter

Wat bieden we jouw organisatie uiteindelijk?

Wat we je uiteindelijk bieden, zijn tools waarmee:

  • Er data-driven gewerkt kan worden aan talentontwikkeling.

  • Een analyse kan worden gemaakt van het huidige menselijk kapitaal van alle lagen binnen een organisatie (huidige talenten en competenties en die (nog) missen).

  • Een risico-inventarisatie opgesteld kan worden van het menselijk kapitaal. Voorbeelden van deze mogelijke risico’s zijn: burn- of bore-out, personeelsuitval en team-ineffectiviteit. Deze risico-inventarisatie kan vervolgens omgezet worden in vervolgstappen om deze risico’s om te zetten in kansen.

Voor wie zijn onze tools en opleiding van toegevoegde waarde?

Consultants, coaches, onderwijsinstellingen, (semi-)overheidsinstellingen en organisaties binnen het zorgdomein in binnen- en buitenland.

Me-logo

Volg ons ook op:

Over Me.-scan

De Me.-scan is ontwikkeld door TheTrueTalentTeam Group, een van 's werelds innovatiefste ontwikkelaar van psychologische talent-, persoonlijkheid-, en competentietools.

Ter versterking van het effect van deze tools biedt TheTrueTalentTeam Group aan professionals opleidingen aan om talentontwikkeling en persoonlijke en teamcoaching organisatiebreed te implementeren met behulp van onze tools.