Goed functionerende teams, meer uitzondering dan regel; wil je weten hoe je teams effectief kunt begeleiden en versterken?

De we.master biedt je daarvoor de kennis

De we.master geeft je inzicht in hoe teamleden elkaar positief kunnen beïnvloeden of juist remmen. Je leert ook hoe de omgeving, denk aan klanten, het management of andere teams, invloed hebben op het team. Meer rust, meer vertrouwen en betere teamprestaties. De we.master ondersteunt je daarbij.

we.master

Hoe versterk je de communicatie, samenwerking en rolverdeling binnen teams? De we.master biedt je de inzichten die nodig zijn om de dynamiek tussen mensen te begrijpen en verbeteren.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de opleiding zijn:

  • Hoe je niet alleen teamsamenwerkingen kunt verbeteren maar ook die van afdelingen.
  • Hoe je niet alleen teamsamenwerkingen kunt verbeteren maar ook die van afdelingen.
  • Hoe het team voortaan zelf betere taakverdelingen kan maken.
  • Hoe je teamanalyses kunt opstellen.
  • Hoe de natuur en cultuur van teams en organisaties invloed hebben op hun presteren.

Neem contact op

Praktische informatie ontvangen of benieuwd naar de opleidingsdatums? Neem contact op

“De we.scan is een fantastische tool om teams prettiger te laten functioneren. In het onderwijs kunnen bijvoorbeeld mensen nogal snel op hun eigen eilandje zitten. Met de we.scan wordt dat direct zichtbaar. Maar ook wordt zichtbaar wat het oplevert om juist gebruik te maken van elkaars kwaliteiten. Voor studenten zet ik de we.scan in projectgroepen in om de samenwerking en communicatie te verbeteren.”

Sanne Allach, kinder- en jongerenpraktijk Veldhoven

Plan jouw online kennismaking!

Maak nu direct een online afspraak via onze Calendly agenda.

Maak kennis met ons aanbod van verschillende masterclasses, opleidingen en producten omtrent talentontwikkeling. Deze formule is ontwikkeld voor zowel individuen en groepen. Ideaal voor jouw organisatie! Ben jij klaar om te ontdekken waar jouw krachten liggen en hoe je deze het best kunt ontwikkelen en inzetten?

Neem contact op

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner