me.scan maakt onbenut en ongekend potentieel zichtbaar en leidt tot een duurzaam effectievere organisatie

Een gezond bedrijf vraagt om gezonde medewerkers. Trainingen, cursussen, online leeromgevingen, goede arbeidsvoorwaarden; allemaal belangrijke en kostbare zaken maar niet de sleutel tot een effectief personeelsbeleid. De echte sleutel kost niets: echte aandacht voor de individuele medewerkers en hun talenten. De me.scan laat zien wat de individuele medewerkers nodig hebben om duurzaam te kunnen functioneren. Laat zien waar zij energie van krijgen, waar het energielek zit en wat het potentieel is dat nog niet zichtbaar is. Het resultaat, een bedrijf met gezonde en gemotiveerde medewerkers, een lager ziekteverzuim en minder uitval. Want als je van je werk energie krijgt, kun je nooit leeglopen.   

De me.scan is een innovatieve, laagdrempelige en krachtige tool die hr-professionals en leidinggevenden ondersteunt bij het begeleiden van medewerkers, die ondersteunt bij het zoeken naar de juiste mensen, die helpt om mensen op de juiste manier in te werken en om de samenwerking en communicatie binnen de organisatie te verbeteren

team assessment||

Is er een personeelstekort? Er is enorme krapte op de arbeidsmarkt, maar er blijft ook veel talent onbenut. Mensen worden niet ingezet op hun sterkste kwaliteiten en mensen moeten werken binnen rigide processen die hen eerder remmen dan stimuleren. Met de me.scan zetten we talent centraal. We zorgen voor de juiste aansturing, de juiste communicatie en we zorgen dat processen ondersteunend zijn, niet leidend.  

“Als we blijven doen wat we altijd hebben gedaan, dan krijgen we wat we altijd hebben gekregen”. Tijd voor een andere kijk op mens en organisatie. Zet, net als me.scan company, talent centraal en geef ruimte aan de talenten die je aan boord hebt; want zo kun je als organisatie zelfs in een krappe arbeidsmarkt mensen aan je binden en mensen behouden. 

“Binnen Livingprojects zetten wij het welzijn van onze mensen op nummer één. Dat doen we omdat wij ervan overtuigd zijn dat werken vanuit je talenten, oftewel doen waar je echt energie van krijgt, hiervoor de basis is. Wij gebruiken de me.scan bij alle POP’s van medewerkers én bij alle teamplannen. Zo zetten wij de me.scan  zowel op operationeel als op strategisch gebied in.”

Willem Smetsers, Commercieel Directeur Livingprojects

Plan jouw online kennismaking!

Interesse in onze tools of opleidingen?

Maak kennis met ons aanbod van verschillende masterclasses, opleidingen en producten omtrent talentontwikkeling. Deze formule is ontwikkeld voor zowel individuen en groepen. Ideaal voor jouw organisatie! Ben jij klaar om te ontdekken waar jouw krachten liggen en hoe je deze het best kunt ontwikkelen en inzetten?

Neem contact op

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner