Wil je zelf de regie over het talentontwikkelingsproces binnen jouw organisatie en je kennis verdiepen? Maak kennis met onze opleidingen en word me.coach

Werk je als hr-professional, leidinggevende, coach of studiebegeleider? Wil je de me.scan inzetten om anderen te ondersteunen? Onze opleidingen maken dat mogelijk.

Hoe goed een tool ook is, goede professionals maken het verschil. Wij zorgen ervoor dat je alle kennis bezit die nodig is om de me.scan effectief en verantwoord in te zetten binnen jouw doelgroep. Zo biedt me.scan de meerwaarde die wij beogen: een innovatieve tool die professionals ondersteunt.

me.master 1

De opleiding voor professionals die willen zien wat er achter gedrag schuilgaat 

De me.master 1 leert je hoe je een me.rapport kunt begrijpen en zelfstandig kunt terugkoppelen. Je leert te zien welke positie een persoon inneemt binnen de organisatie en waarom; en welke kansen je hem of haar kunt bieden om zichzelf te ontplooien. De me.master 1 biedt je precies de kennis die je nodig hebt om direct zelf aan de slag te gaan met de me.scan. 

me.master 2

De opleiding voor professionals die de kennis van de me.master 1 verder willen verdiepen 

Wil je de kennis van de me.master 1 verder verdiepen en nog verder achter het gedrag kijken. Dan is de me.master 2 de juiste keuze.

 

we.master

Goed functionerende teams, meer uitzondering dan regel. Wil je weten hoe je teams effectief kunt begeleiden en versterken? De we.master biedt je daarvoor de kennis. 

De we.master geeft je inzicht in hoe teamleden elkaar positief kunnen beïnvloeden of juist remmen. Je leert ook hoe de omgeving, denk aan klanten, het management of andere teams, invloed hebben op het team. Meer rust, meer vertrouwen en betere teamprestaties. De me.master ondersteunt je daarbij.   

masterclasses

Voor professionals die meer willen weten 

Zoek je verdieping op specifieke onderwerpen? me.scan company biedt verschillende masterclasses over onderwerpen als leiderschap, communicatie, schaduwgedrag, het stellen van grenzen. Onze masterclasses zijn laagdrempelig, worden op aanvraag verzorgd en indien gewenst op jouw locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Ook interesse in onze tools? Bekijk hier onze producten!

Plan jouw online kennismaking!

Maak nu direct een online afspraak via onze Calendly agenda.

Maak kennis met ons aanbod van verschillende masterclasses, opleidingen en producten omtrent talentontwikkeling. Deze formule is ontwikkeld voor zowel individuen en groepen. Ideaal voor jouw organisatie! Ben jij klaar om te ontdekken waar jouw krachten liggen en hoe je deze het best kunt ontwikkelen en inzetten?

Naar agenda

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner