me.master 1: de opleiding voor professionals die willen zien wat er achter gedrag schuilgaat

Als professional wil je mensen zo goed mogelijk ondersteunen, ze laten groeien en helpen om het optimale uit henzelf (en hun organisatie) te halen. Jij weet dat je, om dit te bewerkstellen, eerst moet achterhalen waarom zij nog niet hebben bereikt wat ze willen bereiken?

Wat houdt hen tegen? Waar komen mogelijke belemmeringen vandaan en zijn deze te beïnvloeden? Wil je al deze vragen snel en adequaat beantwoorden. De me.master 1 is de opleiding die jou helpt om met de me.scan al deze vragen binnen 10 minuten te beantwoorden.  

me.master 1

De kickstart om met de me.scan te werken

Met de me.master 1 kun je de me.scan begrijpen, terugkoppelen en integreren in jouw manier van werken.

  • In de me.master 1 leer je hoe onbewuste patronen het gedrag van mensen bepalen en hoe je die patronen kunt herkennen, versterken of doorbreken.
  • Je ervaart hoe de me.scan zicht geeft op talenten en valkuilen. Hoe? door tijdens de opleiding praktisch te werken met jouw eigen profiel.
  • Je ontdekt waarom energievretende handelingen ontstaan en waarom men deze toch blijft uitvoeren.
  • Je leert hoe we de wereld om ons heen waarnemen.
Trainingsdatums 2024  

De trainingsdatums worden zoveel mogelijk in overleg met de ingeschreven deelnemers vastgesteld.

Meer informatie of inschrijven kan via onderstaande button.

Neem contact op

Praktische informatie ontvangen of benieuwd naar de opleidingsdatums? Neem contact op

“De me.master 1 was zeer waardevol, professioneel en praktijkgericht. De opleiding en de me.scan voegen enorm veel toe aan talentontwikkeling en loopbaancoaching en zorgen dat ik veel sneller achter de achterliggende coachvraag kom én mij op de natuurlijke talenten van een kandidaat kan richten.”

Sonja Elbers, hr-adviseur & talentcoach 

Plan jouw online kennismaking!

Interesse in onze tools of opleidingen?

Maak kennis met ons aanbod van verschillende masterclasses, opleidingen en producten omtrent talentontwikkeling. Deze formule is ontwikkeld voor zowel individuen en groepen. Ideaal voor jouw organisatie! Ben jij klaar om te ontdekken waar jouw krachten liggen en hoe je deze het best kunt ontwikkelen en inzetten?

Neem contact op

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner