Wij de beste tools in de markt. Jij het lef om áchter het gedrag te kijken. Zo zorgen we samen voor groei bij organisaties en hun mensen

Het team van me.scan company helpt mensen en organisaties om succesvol te zijn. Hoe? Door achter het gedrag te kijken, door talent in beeld te brengen (letterlijk) en door mensen te helpen hun talenten optimaal te benutten. Wij laten zien dat iedereen talent heeft en dat iedereen een waardevolle bijdrage kan leveren.

Mensen die hun talenten kennen en benutten, die hun valkuilen en gevoeligheden herkennen, erkennen en kunnen hanteren én die zelfbewust en bevlogen handelen: dat zijn de factoren die het fundament vormen om een waardevolle en succesvolle bijdrage te leveren aan onze wereld. Ook als het eens tegenzit of als er weerstanden moeten worden overwonnen.

Onze drive

Wij bieden tools die mensen en organisaties zicht geven op hun natuurlijk potentieel en die hen helpen dit potentieel te waarderen en ontwikkelen. Zo ondersteunen we hen om keuzes te maken die waardevol zijn voor henzelf en hun omgeving. 

Wij ontwikkelen tools die positief, ondersteunend en toegankelijk zijn. Wij delen onze expertise en werken samen met organisaties die een relevante en duurzame bijdrage leveren aan individuen, teams, organisaties en de gehele maatschappij. 

Als iedereen het beste uit zichzelf mag halen, krijgen we er een betere wereld voor terug. Gegarandeerd”

Successen en mislukkingen, ik heb beide ervaren en van dichtbij gezien. Nieuwsgierig als ik ben, heb ik met ons team gezocht naar de sleutel tot succes en de oorzaken van mislukkingen. Hoe kun je zeker zijn dat je succesvol bent en blijft, én hoe voorkom je mislukkingen? Een vraag die complex lijkt en niet te beantwoorden. Totdat we ons realiseerden dat het antwoord van een indrukwekkende eenvoud is. Mensen maken het verschil. Het zijn niet de omstandigheden die de doorslag geven, het zijn ook niet de invloeden van buitenaf. Mensen staan aan de basis van elk succes en elke mislukking. 

Peter van Nieuwburg, CEO me.scan company

Interesse? Neem contact met ons op!

Plan jouw online kennismaking!

Interesse in onze tools of opleidingen?

Maak kennis met ons aanbod van verschillende masterclasses, opleidingen en producten omtrent talentontwikkeling. Deze formule is ontwikkeld voor zowel individuen en groepen. Ideaal voor jouw organisatie! Ben jij klaar om te ontdekken waar jouw krachten liggen en hoe je deze het best kunt ontwikkelen en inzetten?

Neem contact op

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner