Goed nieuws voor coaches die met kinderen werken: de me.junior training

Binnenkort starten we de me.junior training. Werk je al met kinderen en heb je de me.master 1 opleiding voltooid? Dan kun je de me.junior training volgen. Deze training bestaat uit 2 hele dagen en een accreditatie ochtend.

Waar gaat de training over?

Kinderen worden geboren zonder al te veel overlevingsmechanismen. En het zou fantastisch zijn als kinderen kunnen opgroeien zonder maskers, maar juist heel dicht bij zichzelf blijven.

Maar wat als dat niet lukt? Dan zien we vaak gedrag dat we niet prettig vinden of dat niet past bij het kind. Ze worden snel boos, krijgen faalangst, zijn te lief en laten over zich heen lopen, of krijgen onbegrepen buikpijn. Daar zit iets anders achter. In deze training gaan we onderzoeken wat er achter dit gedrag schuilgaat.

Dit kan voortkomen uit de connectie tussen lichaam en brein, het (familie)systeem, of andere overlevingsmechanismen die we kunnen identificeren met behulp van de me.scan. Dit kan zowel op jonge leeftijd als op latere leeftijd invloed hebben. Dus, hoe kun je die maskers afwerpen en terugkeren naar je ware zelf?

We gaan aan de slag met lichaam, geest en systeem. Je leert signaleren, analyseren, en interventie- en coachingsvaardigheden om met kinderen en ouders samen te werken.

Hoe schrijf je je in?

Vult onderstaand formulier in of mail naar office@me-scan.nl. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Vereiste vooropleiding

Voor het volgen van de me.junior training is een voltooide me.master 1 opleiding een vereiste.

Plan jouw online kennismaking!

Interesse in onze tools of opleidingen?

Maak kennis met ons aanbod van verschillende masterclasses, opleidingen en producten omtrent talentontwikkeling. Deze formule is ontwikkeld voor zowel individuen en groepen. Ideaal voor jouw organisatie! Ben jij klaar om te ontdekken waar jouw krachten liggen en hoe je deze het best kunt ontwikkelen en inzetten?

Neem contact op

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner