Samenwerking in Gambia voor duurzame impact

Op de valreep aan het eind van een mooi jaar, delen we graag onze recente activiteiten in Gambia, waar we samenwerken aan het opzetten van een duurzaam project met de me.scan. Ontdek hoe Peter van Nieuwburg zijn reis naar Gambia heeft ervaren, wat de recente ontwikkelingen zijn en welke toekomstplannen we hebben.

๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—š๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐—ถ๐—ฎ

In het afgelopen jaar hebben we de me.scan geรฏntroduceerd aan 100 laatstejaarsstudenten aan de University of the Gambia (UTG). In samenwerking met de UTG hebben we deze pilotprojecten uitgevoerd, waar we streven om inzicht te bieden in de kwaliteiten en talenten van jonge professionals.

๐—ฅ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—š๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐—ถ๐—ฎ

Tijdens dit bezoek heeft Peter de me.master 1 verzorgd voor twaalf medewerkers van UTG en een seminar gehouden voor 80 studenten, inclusief vertegenwoordigers uit verschillende sectoren. Gesprekken met UTG-medewerkers en een associatie van HR-professionals hebben waardevolle inzichten opgeleverd over lokale behoeften.

๐—ง๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป

Ons doel gaat verder dan het opzetten van een lokaal pilotproject; we zoeken een partnerorganisatie in Gambia die zelfstandig een onderneming kan opbouwen, lokaal inkomen kan genereren en duurzame impact kan creรซren. We willen bijdragen aan het verbeteren van school- en carriรจrekeuzes door inzicht te geven in kwaliteiten en talenten. Op de langere termijn willen we persoonlijke ontwikkeling toegankelijker maken met een mobiele app.

๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ถ

In samenwerking met de UTG en lokale HR-professionals streven we naar de introductie van een matching tool die helpt bij het vinden van de juiste kandidaten voor functies in zowel het bedrijfsleven als de overheid. Deze uitdagingen vereisen technische ontwikkelingen en nauwe samenwerking met lokale partners.

Wij bedanken Mbakeh Camara en zijn team voor het gastvrije ontvangst en de waardevolle professionele inbreng tijdens ons bezoek.

Blijf op de hoogte van verdere ontwikkelingen via onze social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.

Plan jouw online kennismaking!

Interesse in onze tools of opleidingen?

Maak kennis met ons aanbod van verschillende masterclasses, opleidingen en producten omtrent talentontwikkeling. Deze formule is ontwikkeld voor zowel individuen en groepen. Ideaal voor jouw organisatie! Ben jij klaar om te ontdekken waar jouw krachten liggen en hoe je deze het best kunt ontwikkelen en inzetten?

Neem contact op

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner