De me.scan is er voor iedereen; onafhankelijk van achtergrond, opleidingsniveau, leeftijd of taal

Als je de perfecte match zoekt, sluit je iedereen uit

Zelfs in een overspannen arbeidsmarkt staan mensen langs de kant. Talent dat onbenut blijft om allerlei redenen. Vaak gaat het om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, of is het een arbeidsmarkt met afstand tot mensen? Maar net zo vaak om andere redenen die het moeilijker maken om een passende arbeidsplaats te vinden.Wat doet het met een mens als je nooit kunt voldoen aan een functieprofiel, als je talenten niet worden herkend of als je mogelijkheden worden belemmerd door beperkingen waar jij niet om hebt gevraagd. Én wat doet het met een mens als je weet wat je talenten zijn, weet dat je van waarde bent en als je een bijdrage kunt leveren?

hr organisatie

Binnen het sociaal domein wordt hard gewerkt om de arbeidsparticipatie te vergroten. Training en begeleiding van werkzoekenden, jobcarving, stages, projecten met werkgevers en veel meer. me.scancompany helpt organisaties binnen het sociaal domein met de me.scan en me.talentmatch door talent zichtbaar te maken en door dat talent te matchen op rollen die moeten worden vervuld. De me.scan is er voor iedereen; onafhankelijk van achtergrond, opleidingsniveau, leeftijd of taal.

“De me.scan is voor ons de talententest om snel en scherp beeld te krijgen van de talenten en belemmeringen van de inactieven met wie wij werken. Dit beeld helpt ons om inactieven, zelfs als deze een multidimensionale problematiek kennen en een grote afstand tot de arbeidsmarkt, effectiever en beter te ondersteunen om een passende plaats in de arbeidsmarkt te realiseren. De effectiviteit en het succes van onze aanpak is in 2022 aangetoond in een onafhankelijke socio-economische meting.”

Bert Smeets, Oprichter van Health 4.0 gezondheidspraktijk

Plan jouw online kennismaking!

Interesse in onze tools of opleidingen?

Maak kennis met ons aanbod van verschillende masterclasses, opleidingen en producten omtrent talentontwikkeling. Deze formule is ontwikkeld voor zowel individuen en groepen. Ideaal voor jouw organisatie! Ben jij klaar om te ontdekken waar jouw krachten liggen en hoe je deze het best kunt ontwikkelen en inzetten?

Neem contact op

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner