Trainingsdata me.master opleiding 2024

Heb je je ooit afgevraagd waarom je doet wat je doet en of dit natuurlijk bij je past? Wij onthullen het antwoord met onze unieke methode. Door middel van de me.scan helpen we individuen en organisaties om iemands natuurlijke talent te ontdekken. Dit biedt niet alleen inzicht in mogelijkheden, maar geeft ook richting aan ambities, stimuleert daadwerkelijke actie en plaatst de focus op de unieke persoonlijkheid. 

Vaak denken mensen wel te weten wat hun sterke punten en valkuilen zijn, maar klopt dat beeld wel? Feedback van anderen en het invullen van competentie-vragenlijsten kunnen subjectieve resultaten opleveren. De me.scan daarentegen biedt een objectief en zonder oordeel inzicht in talenten, zelfs als iemand zich nog niet volledig bewust is van die talenten. Het maakt niet alleen jouw talent zichtbaar, maar ook dat van jouw kandidaat, collega of medewerker. Dus, “meet your talent!” 

Wil je aan de slag met de me.scan? Volg dan een opleiding tot me.master en ontdek de nieuwste trainingsdata voor me.master 1 en me.master 2 en de we.master opleiding. 

Bekijk onze opleidingen en de trainingsdata


Plan jouw online kennismaking!

Interesse in onze tools of opleidingen?

Maak kennis met ons aanbod van verschillende masterclasses, opleidingen en producten omtrent talentontwikkeling. Deze formule is ontwikkeld voor zowel individuen en groepen. Ideaal voor jouw organisatie! Ben jij klaar om te ontdekken waar jouw krachten liggen en hoe je deze het best kunt ontwikkelen en inzetten?

Neem contact op

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner