Durf jij het maximale uit jouw team te halen?

Tekst zoals die staat bij algemene product pagina onder ‘we.scan’.

Meer weten hoe?

“Samen werken aan een gezamenlijk doel. Werken in een team waarin men elkaar vertrouwd en helpt. De onderlinge communicatie zodanig regelen dat iedereen weet wat er speelt. Het lijkt eenvoudig, maar is veel complexer dan het lijkt. De dynamiek binnen teams, de druk van buitenaf, continu veranderende omstandigheden en alle verschillende karakters, kwaliteiten en gevoeligheden van de betrokken teamleden. Allemaal aspecten die dagelijks invloed hebben op de teamprestaties en op de onderlinge verhoudingen. Wil je echt iets doen om jouw team(s) duurzaam beter te laten presteren?  

we.scan

we.scan biedt inzicht in de dynamiek binnen een groep, team of organisatie. Inzicht in de onderlinge dynamiek en in de wijze waarop de omgeving deze dynamiek beïnvloedt. De individuele me.scans van alle teamleden vormen het fundament van de we.scan. Het scherpe zicht op de kwaliteiten en valkuilen van elk individu biedt een ongekende inkijk in de kracht en kwetsbaarheid van een team. Een inkijk die het fundament biedt om te bouwen aan duurzaam effectieve teams. Het resultaat: 

 • Versterking van het onderling vertrouwen 
 • Effectievere onderlinge communicatie 
 • Meer begrip voor elkaar en vertrouwen in elkaars kunnen 
 • Betere verdeling van verantwoordelijkheden en taken 
 • Minder conflicten en betere omgang met conflicten 
 • Zicht op ontbrekende (of verborgen) talenten 

De we.scan helpt bij…

 • Het samenstellen, begeleiden en aansturen van (project)teams
  Een doordachte teamsamenstelling, betere begeleiding en een bij het team passende aansturing. Het recept voor versterking van de effectiviteit. 
 • Het verbeteren van de onderlinge communicatie en samenwerking Als teamleden zich bewust zijn van elkaars manieren van werken, kwaliteiten en beperkingen, houden zij daar rekening mee en begrijpen zij hun verschillende werkwijzen. Onderlinge communicatie kan beter op elkaar worden afgestemd.  
 • Het verbeteren van de samenwerking tussen verschillende teams en andere stakeholders  Goed functionerende teams werken beter samen, kunnen beter de aansluiting vinden met de andere teams of stakeholders en kunnen beter zorgdragen dat zij hun doelstellingen halen. 

me.talentmatch

Op zoek naar een nieuwe functie of rol? Op zoek naar nieuwe medewerkers? Een projectgroep of team samenstellen met de talenten die je nodig hebt? Welkom bij me.talentmatch!  

Hoe beoordeel jij of een functie, rol of taak past bij de talenten van een werknemer, afzonderlijk of in een (project)team? Sluit jij meteen de deur als je denkt dat iemand niet geschikt is of kijk jij (net als wij) verder naar wat wél mogelijk is? En hoe duurzaam is de keuze die je maakt? Twijfels over het antwoord op deze vragen? Neem ze weg met me.talentmatch. 

Plan jouw online kennismaking!

Interesse in onze tools of opleidingen?

Maak kennis met ons aanbod van verschillende masterclasses, opleidingen en producten omtrent talentontwikkeling. Deze formule is ontwikkeld voor zowel individuen en groepen. Ideaal voor jouw organisatie! Ben jij klaar om te ontdekken waar jouw krachten liggen en hoe je deze het best kunt ontwikkelen en inzetten?

Neem contact op

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner