Als meer dan 50% van de verandertrajecten mislukt, dan moeten we iets aan de verandertrajecten veranderen…wij vertellen je hoe!

Onderzoek wijst uit dat verandertrajecten in meer dan 50 procent van de gevallen volledig mislukken en in nog eens 30 procent slechts een beperkt deel van de beoogde veranderdoelen wordt behaald. Tsjah…met de werkwijze die vele organisaties momenteel hanteren is dit voor ons totaal geen verassing. Wij geloven dat iedere organisatieverandering kan slagen indien ervoor wordt gezorgd dat de mensen binnen de organisatie er echt belang aan hechten. En nee, hiermee bedoelen we niet door het te benoemen in de beleidsplannen maar om mensen écht te betrekken, activeren en benutten in veranderprocessen.

Met 25 jaar ervaring op het gebied van talent-, persoonlijke-, en teamontwikkeling en de samenwerking met verschillende business consultants vertellen wij je graag hoe jouw volgende verandertraject een succes wordt. Dus ben jij klaar met:

  • Falende werkwijzen waarin de belangrijkste assets, oftewel de mensen, in de praktijk compleet worden weggecijferd?
  • Het adviseren en implementeren van veranderadviezen die maar van korte duur succesvol zijn?
  • Het niet weten om te gaan met remmende invloeden in verandertrajecten?

Download dan de e-paper en laat ons jou nieuwe inzichten geven!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan jouw online kennismaking!

Interesse in onze tools of opleidingen?

Maak kennis met ons aanbod van verschillende masterclasses, opleidingen en producten omtrent talentontwikkeling. Deze formule is ontwikkeld voor zowel individuen en groepen. Ideaal voor jouw organisatie! Ben jij klaar om te ontdekken waar jouw krachten liggen en hoe je deze het best kunt ontwikkelen en inzetten?

Neem contact op

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner